Fotowedstrijd https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl Deel je foto en win! Mon, 17 Aug 2020 21:59:54 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.5.3 https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/wp-content/uploads/cropped-Camera_ICO-32x32.jpg Fotowedstrijd https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl 32 32 In Utah moet je de Delicate Arch gezien hebben https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/in-utah-moet-je-de-delicate-arch-gezien-hebben/ https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/in-utah-moet-je-de-delicate-arch-gezien-hebben/#respond Thu, 30 Jul 2020 00:00:00 +0000 https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/in-utah-moet-je-de-delicate-arch-gezien-hebben/ Deze foto is gemaakt in 2018 in Arches NP in Utah Amerika. Een pittige trail brengt je bij deze reuze Arch ( boog ) in het Arches National Park. Die ook op de licence plate op de auto’s van Utah staat.

Jolanda Vuijk, Vlaardingen

]]>
https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/in-utah-moet-je-de-delicate-arch-gezien-hebben/feed/ 0
in 1 woord Bizar https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/in-1-woord-bizar/ https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/in-1-woord-bizar/#respond Thu, 30 Jul 2020 00:00:00 +0000 https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/in-1-woord-bizar/ Deze foto is genomen in White Pocket Arizona Amerika in 2015. Echt super bizar landschap en je weet niet waar je moet kijken.

Jolanda Vuijk, Vlaardingen

]]>
https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/in-1-woord-bizar/feed/ 0
Midden tussen de struiken https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/midden-tussen-de-struiken/ https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/midden-tussen-de-struiken/#respond Thu, 30 Jul 2020 00:00:00 +0000 https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/midden-tussen-de-struiken/ Foto gemaakt in eigen tuin,

Een ongeduldige hond die model mag staan voor een beginnende fotograaf. Erg ongeduldig want het hout kriebelde aan zijn billen.

Anouck Aben, Rijkevoort

]]>
https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/midden-tussen-de-struiken/feed/ 0
De kat achter was de fotograaf intressant. https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/de-kat-achter-was-de-fotograaf-intressant/ https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/de-kat-achter-was-de-fotograaf-intressant/#respond Thu, 30 Jul 2020 00:00:00 +0000 https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/de-kat-achter-was-de-fotograaf-intressant/ Foto gemaakt in eigen tuin,

Een ongeduldige hond die fotomodel mag staan voor een beginnende fotograaf. De kat op de achtergrond zorgde ervoor dat hij toch wat alert bleef.

anouck aben, Rijkevoort

]]>
https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/de-kat-achter-was-de-fotograaf-intressant/feed/ 0
Camargue https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/camargue/ https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/camargue/#respond Thu, 30 Jul 2020 00:00:00 +0000 https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/camargue/ Ik heb deze foto gemaakt tijdens een vakantie in de Camargue. Ik fotografeer veel en graag vogels. Maar toen we op een avond naar de mooie zonsondergang keken zag ik die paarden in de wei. Ik vond die heel mooi met die ondergaande zon.

Pascale Dumoulein, Gullegem

]]>
https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/camargue/feed/ 0
Texel https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/texel/ https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/texel/#respond Thu, 30 Jul 2020 00:00:00 +0000 https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/texel/ Ik heb deze foto gemaakt op een avond aan het strand toen ik een paar dagen in Texel was. De wolken waren heel mooi die avond en de zon kwam er nog eventjes door bij toen ze onderging. Ik vond de silhouet van de persoon erbij mooi omdat ze duidelijk ook aan het genieten was van het mooie landschap.

Pascale Dumoulein, Gullegem

]]>
https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/texel/feed/ 0
Een lieveheersbeestje in een mooie omgeving https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/een-lieveheersbeestje-in-een-mooie-omgeving/ https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/een-lieveheersbeestje-in-een-mooie-omgeving/#respond Thu, 30 Jul 2020 00:00:00 +0000 https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/een-lieveheersbeestje-in-een-mooie-omgeving/ Is dit mijn mooiste foto die ik ooit gemaakt heb? Moeilijke vraag. Het is wel een foto waar ik heel trots op ben. Ik fotografeer al een tijdje en heb de afgelopen maanden veel geleerd en ben gegroeid in fotografie.

Jezelf blijven ontwikkelen en uitdagen in wat je het liefst doet is altijd goed. Zo heb ik afgelopen weekend, op een ochtend, een workshop gevolgd, de kleine natuur. Ik vind macro fotografie en de kleine diertjes fotograferen erg leuk en wil mij daar verder in ontwikkelen. Compositie ect.

Zo heb ik op die ochtend deze foto gemaakt. Ik vind hem goed geslaagd. De kleuren, de scherpte van het lieveheersbeestje, de zachte omgeving. Ik vind het erg fijn om naar te kijken

Wendy Klaver, Doesburg

]]>
https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/een-lieveheersbeestje-in-een-mooie-omgeving/feed/ 0
Búðir Kirkja, Snæfellsnes https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/budir-kirkja-snaefellsnes/ https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/budir-kirkja-snaefellsnes/#respond Thu, 30 Jul 2020 00:00:00 +0000 https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/budir-kirkja-snaefellsnes/ Vanaf het moment dat je een fotoreis naar Ijsland boekt, hoop je natuurlijk het Noorderlicht.mee te kunnen maken.
Gelukkig liet Lady Aurora zich 4 nachten op rij zien in de laatste week van oktober 2019.
De avond waarop ik deze foto maakte was adembenemend, met het blote oog was heel goed te zien wat er boven je hoofd gebeurde.
En hoewel ik natuurlijk zo veel mogelijk foto’s van dit prachtige natuurverschijnsel wilde maken, heb ik op een gegeven moment mijn camera een poosje uitgezet om te genieten van het spektakel.

Rita Kingma, Groningen

]]>
https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/budir-kirkja-snaefellsnes/feed/ 0
Uitzicht op de Dreiherrnspitze in national park Hohe Tauern in Tirol https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/uitzicht-op-de-dreiherrnspitze-in-national-park-hohe-tauern-in-tirol/ https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/uitzicht-op-de-dreiherrnspitze-in-national-park-hohe-tauern-in-tirol/#respond Thu, 30 Jul 2020 00:00:00 +0000 https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/uitzicht-op-de-dreiherrnspitze-in-national-park-hohe-tauern-in-tirol/ Foto genomen in de buurt van de Warnsdorferhütte  (op 2.336 m hoogte). We waren juist weer aan de afdaling begonnen. Overal hoor je op de berg het ruisen van het water. Er zijn vele kleine stroompjes die uiteindelijk allemaal samenkomen in de Krimmler Ache, een gletcherbeek. Deze stroomt door het hooggelegen Achental en stort bij Krimml naar beneden: de Krimmler Wasserfälle, de hoogste van Europa. Ik voelde me euforisch toen ik deze foto maakte; ik had mijn doel bereikt: de Eissee fotograferen (andere foto). Maar deze foto verbeeldt die dag eigenlijk het beste: ‘echtes Kaiserwetter’, mooie almbloemen, een prachtig uitzicht op het machtige berglandschap en een van de vele ruisende bergbeekjes op de voorgrond.

Marianne Peters

]]>
https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/uitzicht-op-de-dreiherrnspitze-in-national-park-hohe-tauern-in-tirol/feed/ 0
Eindelijk Kinderdijk https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/eindelijk-kinderdijk/ https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/eindelijk-kinderdijk/#respond Thu, 30 Jul 2020 00:00:00 +0000 https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/eindelijk-kinderdijk/ Tijdens de ‘intelligente lockdown’ op een avond er op uit getrokken om eindelijk eens bij die oh zo bekende molens van Kinderdijk te gaan kijken. Vraag me niet waarom, maar ik was hier eigenlijk nog niet eerder geweest om te fotograferen. Alleen voor de molentochten op de schaats deze omgeving verkend. Dus zo op een mooie avond in het Zeeuwse met de mooie Hollandse wolken in de lucht besloten om eens naar Kinderdijk te rijden. Daar aangekomen helaas geen wolken meer in de lucht maar het gebied staat nu in mijn geheugen geprint als bijzondere locatie. Eenmaal thuisgekomen had ik eigenlijk geen grootse verwachtingen van mijn foto’s maar nu 2 maanden verder kijk ik naar deze nog steeds met veel plezier als achtergrond op mijn computer.

Remy van de Guchte, Hansweert

]]>
https://fotowedstrijd.fotografie-reizen.nl/eindelijk-kinderdijk/feed/ 0