De foto is gemaakt in zooparc overloon. Ik kom net kijken wat fotografie betreft. De verzorgster kwam aanrijden met eten voor de tijgers dus ben op dat boomstammetje voor dat glas blijven zitten. Mooi af zitten kijken hoe ze dat doen. Roept verzorgster ineen zal zo stuk vlees bij je voor het raam leggen. Ik had mijn tamron 70-300 lens er nog op zitten (heb een eos 4000d), dus moest vliegensvlug terug wisselen naar de kitlens.

Lens verwisseld en hop daar was de tijger al. Had niet eens tijd voor de instelleingen. Bij thuis komst dus bijna een zwarte foto die ik met lightroom nog op heb kunnen lichten. Maar aangezien lightroom voor mij ook nog eens sport is.

Als ik hem teveel oplichte zie je weerspiegeling dus door iets donkerder te laten valt die iets minder op.

Misschien geen top foto, maar toch ondanks ik zo snel moest zijn en geen tijd had voor de instellingen ben ik er wel blij mee.

Wendy van Gorp, Gemert